!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> Lekker In Je Velletje <
 
Mind Us


Wandeling: Met een schizofreen loop je nooit alleen

“Ik zit lekker in mijn vel, heb leuk werk, een lieve man en geniet van de honden. Dat is weleens anders geweest” vertelt ze lachend.

Aan het woord is Floor Goddijn. Zij is 50 jaar en gepokt en gemazeld als psychiatrisch patiënt. Zij heeft van haar kwetsbaarheid haar kracht gemaakt. Daarom organiseert zij wandelingen. Tijdens deze wandelingen vertelt ze over haar ervaringen in de psychiatrie. De wandelingen zijn geschikt als maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje maar ook particulieren zijn van harte welkom.

Wandeling

Met een schizofreen loop je nooit alleen!

Laat je verrassen tijdens een wandeling door de verhalen die Floor Goddijn aan je vertelt. Over psychoses, dwangopnames en zelfmoordgedachten. Hoe is het om door de politie in de boeien te worden geslagen en afgevoerd te worden? Hoe is het om gesepareerd te worden en in afzondering te worden opgesloten? Hoe voelt het om platgespoten te worden?

Luister, huiver en stel je vragen die je altijd al had willen stellen of die spontaan bij je opkomen tijdens de wandeling.Vragen, info, opgave: floorgoddijn@live.nl , telefoon: 0478 569597 of 0651310609

 

Mind Us
Horsterweg 13
5809 ER Leunen
0478 56 95 97
kvk: 56841647