!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> Wie Zijn Wij? <
 
Mind Us


Over Mind Us

Mind Us is gespecialiseerd in trainingen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.
Op basis van eigen ervaringen hebben wij diverse workshops ontwikkeld waarin zelfredzaamheid centraal staat.

Wij zijn jouw ideale partner in het weerbaar maken van mensen met een psychische kwetsbaarheid.
Onze missie is een bijdrage leveren om een brug te slaan tussen onze klanten, het bedrijfsleven en de samenleving.

Floor Goddijn: Floor is ervaringsdeskundige op het gebied van psychische kwetsbaarheid. Ze heeft in het verleden enkele malen een psychose meegemaakt en weet als geen ander hoe het is om in de molen van de psychiatrie terecht te komen. Echter zij is hier ook weer uitgekomen en heeft van haar ervaringen haar kracht gemaakt. Haar ervaringen die ze heeft opgedaan heeft zij ingezet als beleidsadviseur in een GGZ-instelling. Ook begeleidt zij lotgenotencontactgroepen en is ze regiocoördinator van Anoiksis (patiëntenvereniging van mensen met psychosegevoeligheid). Zij is actief bij de Kentering (een belangenorganisatie voor mensen met een psychische kwetsbaarheid) en is coördinator van een Maatjesproject waarin zij vrijwilligers matcht met een maatje met als doel onderling contact met mogelijkheid tot een goed gesprek over levensvragen.

Floor heeft een beroepsopleiding trainingsacteren gevolgd die zij inzet bij haar trainingen. Ook heeft zij diverse cursussen gevolgd in het omgaan met mensen met autisme. Onlangs is zij geslaagd voor de opleiding crisiskaartconsulente waarmee zij in staat is om volgens vastgestelde richtlijnen samen met cliënten een persoonlijke crisiskaart op te stellen.

De passie van Floor is mensen weer op de rit helpen. Mensen die het niet meer zien zitten op weg helpen en laten zien hoe mooi het leven kan zijn. Mensen hoop geven en inspireren.

En door mensen die te maken hebben met mensen met een psychiatrische achtergrond te coachen kan zij indirect een steentje bijdragen aan een betere behandeling en een betere omgang met elkaar.

Floor en Boudewijn hebben Mind Us opgericht om in deze behoeften te voorzien.


Boudewijn de Graaf: Als partner van iemand met psychische kwetsbaarheid weet Boudewijn wat het voor vrienden en familie betekent als iemand in een psychose raakt. Boudewijn heeft de psychiatrie van zeer nabij mogen ervaren. Waarbij in dit geval het woord "mogen" in de betekenis van voorrecht hier ietwat misplaatst is. Mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten kunnen wel wat extra hulp gebruiken. Zo is Mind Us in het leven geroepen.


Onze ervaringen in uiteenlopende branches zijn:


Mind Us
Horsterweg 13
5809 ER Leunen
0478 56 95 97
kvk: 56841647