!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --> Mijn Buurvrouw Is Gek <
 
Mind Us


Mijn buurvrouw is gek

Is een multidisciplinaire bijeenkomst van wijkbewoners, cliënten, wijkteam, zorgverleners, hulpdiensten. Doel is het aantal verwarde mensen terug te dringen. Aan de hand van casussen wordt een discussie op gang gebracht die in het beste geval ook meteen een oplossing biedt voor het probleem dat geschetst wordt in de casus.

Verslag: Mijn Buurvrouw Is Gek (11-11-2015)

Wie is uw buurvrouw en wat maakt ze mee?
Wat gaat er in haar om als ze overlast veroorzaakt in uw buurt? Wat voor gevoelens heeft ze als ze niet kan slapen en daarom harde muziek gaat draaien? Waarom zet ze plotseling al haar huisraad op de stoep of begint te schelden als u haar tegenkomt? Hoe komt dat? Ligt het aan haar ziektebeeld en de bijwerkingen van de medicatie die zij slikt? Krijgt ze wel de juiste hulp? Wat voor rol speelt ze in uw leven? Wat is uw rol in haar leven? Een avond voor de buurvrouw, haar buren en overige betrokkenen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de wijkagent, hulpverleners, politici, familie etc. U bent van harte welkom op deze avond om nader kennis te maken met “de buurvrouw”

De avond wordt verzorgd door Floor Goddijn.
Zij heeft een achtergrond als voormalig beleidsadviseur in de psychiatrie maar zij heeft ook een achtergrond als cliënt in de psychiatrie.
Deze dubbelrol in haar leven maakt dat zij een meerwaarde kan geven aan de avond die voor één ieder verrassend zal zijn.

Binnenkort in uw wijk
Na een succesvolle avond in de wijk Heseveld te Nijmegen op 11-11-2015, binnenkort in uw wijk? Stuur ons dan een e-mail of bel ons. Contact


Mind Us
Horsterweg 13
5809 ER Leunen
0478 56 95 97
kvk: 56841647